Over ons

Over ons

VoetbalTV is hét videoplatform voor het amateurvoetbal, beschikbaar voor alle clubs, spelers en fans. We maken met behulp van ‘slimme’ camera’s volautomatisch videoregistraties van vele duizenden wedstrijden in het amateurvoetbal vanuit de 3de Divisie en lagere klassen bij de senioren. En alle jeugdteams vanaf 13 jaar. Zo professioneel is het amateurvoetbal nog nooit geweest!

Via VoetbalTV kunnen spelers, coaches, scheidsrechters en fans hun mooie voetbalmomenten live kijken, terugkijken, analyseren, verzamelen en delen met vrienden, familie, volgers en fans. Onze videoredactie geeft je daarbij een kijkje achter de schermen en op de amateurvelden via interviews met spelers, een analyse van de coaches en allerlei leuke clubspecials en challenges. Zo gaat er met VoetbalTV geen moment meer verloren!

about

Onze initiatiefnemers

VoetbalTV is een initiatief van de KNVB & Talpa Network

“De KNVB is altijd op zoek naar vernieuwing om het voetbal voor iedereen nog aantrekkelijker te maken en het voetbal vooruit te brengen. VoetbalTV is naast een sociaal platform voor clubs, spelers en fans, ook bedoeld voor video-analyse. Dus het voetbal wordt niet alleen leuker, maar ook beter. Het voldoet aan een behoefte van deze tijd, waarin video een zeer prominente rol speelt. Met VoetbalTV krijgt het voetbal een nieuwe dimensie”

Jan Dirk van der Zee – Directeur amateurvoetbal KNVB

“De charme van VoetbalTV zit in de amateurstatus van de spelers. Hun familie en vrienden kunnen live meegenieten van de wedstrijden. Via hun eigen voetbalprofiel kunnen spelers samenvattingen, hoogtepunten en doelpunten delen. De mogelijkheden zijn echt enorm. Dit past perfect bij het eigentijdse mediabedrijf Talpa Network. Met VoetbalTV wordt voetbal nog meer ‘van de mensen’ dan het nu al is”

John de Mol – Founder Talpa Network

 

Onze vacatures

Kom werken bij VoetbalTV! Ben jij gedreven, hands-on en sportminded? Speel je altijd in dienst van het team? En ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een dynamische en informele start-up? Lees hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie en wie weet kom jij ons snel versterken!

Open sollicitatie