Scheidsrechters maken ook gebruik van VoetbalTV!

  • VoetbalTV app video analyse systeem voetbal baltracking player tracking algoritme AI videoplatform amateurvoetbal 12K camera’s voetbalclubs

Bij RKVV DIA uit Teteringen waren afgelopen weekend niet alleen de spelers en trainers die gebruik maakten van de beelden van VoetbalTV. Ook de scheidsrechter van het duel tussen RKVV DIA en RWB maakte gebruik van de app.

Afgelopen zondag maakte de scheidsrechter van het duel tussen RKVV DIA en RWB gebruik van beelden van VoetbalTV om zijn wedstrijd terug te kijken. De scheids in kwestie was namelijk niet zeker over zijn beslissing om een rode kaart toe te kennen aan een speler van RKVV DIA. VoetbalTV is er voor iedereen, spelers, trainers, fans en ook scheidsrechters. Zo kan elke voetballiefhebber zijn of haar hoogtepunten van het afgelopen weekend terugkijken!

Lees hier het volledige interview.

VoetbalTV op jouw club?
VoetbalTV is hét videoplatform voor het amateurvoetbal. Met VoetbalTV kun je wedstrijden live bekijken of later in zijn geheel terugkijken in de VoetbalTV App. Download de app en bekijk de mooiste momenten van jouw amateurclub!